Nie polecam!!!
Geizhals » Forum » Händler-Bewertungen (Kommentare) » [BEWERTUNG] headbeat.pl (4 Beiträge, 12 Mal gelesen) Top-100 | Fresh-100
Du bist nicht angemeldet. [ Login/Registrieren ]
Nie polecam!!!
17.12.2016, 13:03:35
Stanowczo odradzam zakupy w tym sklepie, klient liczy się tylko do momentu wydania towaru z magazynu, p�źniej jest już tylko złem koniecznym. Nigdy więcej nie kupię tutaj żadnej rzeczy. Pracują tutaj ludzie nieprofesjonalni, nieznający praw konsumenta i nieprawdom�wni.
Ale może zacznę od początku.
Zakupiłem słuchawki, kt�re okazały się zepsute. Żeby nie czekać na nowe słuchawki dwa tygodnie chciałem zamiast z reklamacji skorzystać z prawa do zwrotu towaru bez podania przyczyny, ale się nie da! Sklep ma w poważaniu swoje zapewnienia o bezproblemowym zwrocie. Ale nic, poinformowali mnie, że jeśli złoże reklamację, to dostanę zwrot pieniędzy. Trudno poczekam te dwa tygodnie na rozpatrzenie reklamacji. Jakie było moje zdziwienie, gdy po kilkunastu dniach otrzymałem przesyłkę z naprawionymi słuchawkami! Bez żadnej informacji, bez pytania o zgodę na naprawę, mimo tego, że wyraźnie zaznaczyłem w zgłoszeniu, że interesuje mnie jedynie zwrot towaru. Po kr�tkiej wymianie maili poinformowano mnie r�wnież, że tak naprawdę zrobili mi łaskę naprawiając je, ponieważ, cytuję: �korzystając z prawa do rękojmi to klient zobowiązany jest udowodnić, że towar był nie zgodny z umową i - my od Pana nie otrzymaliśmy żadnego potwierdzenia� co zgodnie z art. 556 kodeksu cywilnego jest oczywistym kłamstwem.
Nie polecam zakup�w w tym sklepie, a jeśli ktoś ma z nimi jakiekolwiek problemy polecam kontaktować się z nimi poprzez inspekcje handlową lub rzecznika praw konsument�w.

Antworten PM Alle Chronologisch

Melden nicht möglich
  Nie nie i jeszcze raz nie  (Kamila am 28.01.2017, 15:17:45)

Dieses Forum ist eine frei zugängliche Diskussionsplattform.
Der Betreiber übernimmt keine Verantwortung für den Inhalt der Beiträge und behält sich das Recht vor, Beiträge mit rechtswidrigem oder anstößigem Inhalt zu löschen.
Datenschutzerklärung